Де у Львові можна здати батарейки, термометри та лампи. Графік стоянок екобуса

783 0
Відходи збирають безкоштовно та у безпечній тарі від мешканців Львівської МТГ.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові оприлюднили графік мобільних пунктів збору відпрацьованих люмінесцентних ламп, термометрів і батарейок. Їх можна здати від 1 по 30 квітня.  

Джерело: Львівська міська рада

Відходи збирають безкоштовно та у безпечній тарі від мешканців Львівської МТГ. Екобус працює у всіх районах міста, а також у Винниках, Брюховичах і Рудному. 

Стоянки екобуса:

 

Здавати можна люмінісцентні лампи (не більше 10 одиниць), ртутні термометри (до 5 одиниць) і відпрацьовані батарейки (до 10 кг).  

Додамо, що використані батарейки можна здати у 212 пунктах у Львові, перелік яких доступний за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!