У Львові Камерний оркестр гратиме для тих, кому до трьох

5274 0
M-Dates – музика для найменших та Камерний оркестр STRETTA запрошують на «Музичні пригоди» для малечі від 0 до 3 років. Захід відбудеться 22 березня о 17:00 годині у Львівській обласній філармонії.

Для відвідувачів пропонують: інтерактивний виступ учасників оркестру, ігрова зона, творчий куточок, пеленальний столик, фото на згадку.

«M-Dates - музика для найменших (від 0 до 3 рочків). На наших зустрічах музиканти не лише дають можливість батькам і діткам послухати живе виконання, але і познайомитись з інструментом ближче, торкнутися його, адже для мацьоп дуже важливі тактильні відчуття, так вони пізнають світ, так вони вчаться і запам'ятовують. У малому залі Філармонії буде облаштовано ігрову зону безпосередньо біля музикантів, щоб малята були в самому центрі подій. В арт-куточку можна буде помалювати та ближче познайомитись з героями музичної гри «Всяка Музяка» від NravoKids. А у спеціальній фото-зоні професійний фотограф зробить креативне фото на згадку. Для зручності найменших гостей передбачено пеленальний столик. Зібрані кошти буде передано у БФ «Крила Надії» на лікування онкохворих дітей», - зазначає одна з організаторів Олена Лендєл.

Квитки за телефоном: 0676081374.

Кількість місць – обмежена.

Вартість квитка: 70 грн (1 дорослий і дитина). Зібрані кошти будуть передані у Благодійний фонд «Крила Надії».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!