У Львові оштрафували комунальника за скидання сміття посеред міста

3130 0
Скидання сміття співробітником "Львівспецкомунтрансу" зафіксували мешканці Рясного вчора ввечері, 24-го квітня, на території пожежної частини на вулиці Шевченка, 325.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

Про це повідомив мешканець Рясного Ярослав Карпюк: "Що обурило – поруч були сміттєві баки, але те сміття не забрали. Ця машина заїхала десь на територію. На підході до місця машина вже була повністю розвантажена  це приблизно десять кубів побутового сміття. Водій пішов мені на зустріч і просив, щоби я нікого не викликав". Чоловік викликав поліцію.

Про цю ж ситуацію писали активісти в соцмережах:

Факт підтвердили в ГУ НП Львівської області та зазначили, що притягненням до відповідальності у цьому випадку займається Держекоінспекція у Львівській області.

"Станом на сьогодні на 11:00 особа, яка скинула тверді побутові відходи буде притягнута до адміністративної відповідальності за статтями  забруднення земель і поводження з відходами. Адмінштраф 1700 гривень. Цей штраф має сплатити особа, яка вчиняла правопорушення",  повідомив начальник Держекоінспекції у Львівській області Микола Маланич.

Читайте також: Львів очистять від сміття. Місто отримало гарантії на два роки

У КП "Львівспецкомунтранс" підтвердили, що інциндент стосується саме їхнього представника: "Це не був свідомий викид, поламалася машина, внаслідок чого сміття висипалося. Станом на вчора сміття вже прибрали".

Підготувала Зоя Красовська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!