У Львові перекриватимуть рух через марш до Дня захисника України. Маршрут

2582 0
Крім того, тимчасово перекриють частину вулиці Винниченка біля ЛОДА.
фото: dt.ua

фото: dt.ua

На вихідні у Львові ситуативно перекриватимуть рух через святкування 75-річчя створення УПА та Дня захисника України. Про це повідомляє патрульна поліція Львова.

14-го жовтня з 10:45 до 12:30 буде перекрита ділянка дороги від вулиці Винниченка,12 до вулиці Просвіти, через  проведення Урочистої Клятви першокурсниками Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут біля будівлі Львівської обласної державної адміністрації. 

Читайте також: У Львові посилено штрафують та евакуюють авто порушників паркування. Локації

Також 14-го жовтня у Львові проведуть марш під назвою «Воля народам – Воля людині». Учасників супроводжуватимуть екіпажі патрулів, які ситуативно перекриватимуть рух за маршрутом: пам'ятник В.Чорноволу – вул. Підвальна – пл.Ринок – вул. Памви Беринди – пр. Свободи – вул. Дорошенка – вул.С. Бандери – пам'ятник С. Бандері. Хода розпочнеться з 18 години і триватиме до 21:00.

Патрульна поліція Львова просить львів‘ян та гостей міста, у разі виявлення підозрілих предметів чи осіб – одразу телефонувати за номером 102.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!