У Львові перенесли кінцеву зупинку для частини приміських маршруток

5371 3
За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, з метою розвантаження приміського вокзалу та у зв’язку із перекриттям вул. Городоцької для ремонту моста, зупинку для частини приміських маршруток перенесли.
фото: lvivport.com

фото: lvivport.com

Кінцева зупинка усіх приміських маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків переноситься на АС «Західна», що на вул. Городоцькій, 359.

Кінцеву зупинку на АС «Західній» маршрути вказаних напрямків мають від сьогодні, 1 червня.

Нагадаємо, для зручності пасажирів приміських маршрутів Городоцького, Мостиського, Самбірського, Старосамбірського, Турківського напрямків, які прибувають до міста, 16 травня виконавчий комітет Львівської міської ради змінив схему маршруту №2А та продовжив цей маршрут до автостанції «Західна» на вулиці Городоцькій, де організовано кінцеву зупинку.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
12 Жовтня, 2016 22:51
мерлін цілком підтримую я б ще вигнав з головного вокзалу дрогобицькі та стрийські автобуси і зробив би заїзд для вигрузки товару
6 Жовтня, 2016 10:32
Українець Як можна таке робити з людьми.ЩО вже надумали захопити під приватний бізнес землю на приміському.Хапуги..........Верніть старий маршрут,бо вам шось боком вернеться
2 Червня, 2016 09:03
Львів'янин Тобто хочете сказати, що маршрутки більше не займатимуть тролейбусну зупинку біля привокзального. Якщо це дійсно так і не тимчасово, то це дуже правильно. А то там завжди було брудно, бо там не місце для такої кількості людей та автобусів. Та ще громадський транспорт львова не мав де зупинитись через постійне скурчення приміських автобусів. Приміські мають бути окремо в спеціально виділених для цього місцях. Підтримую.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!