Політична реклама

У Львові перестав працювати квітковий годинник

1860 1
Львівський квітковий годинник не працює – його відключили від світла.

Про це повідомив розробник годинника Олексій Бурнаєв, пише Zik.

«Годинник працює на електроененргії. Там є потужний двигун, який навіть дозволяє взимку згортати сніг. У зв’язку з потужністю двигуна, ніякі акумулятори його не витримають. Годинник так зроблений – коли світла немає він зупиняється, а коли світло з’являється – він сам наставляється на правильну годину і працює далі. Індикатор показує, що напруга не надходить до двигуна», – розповів Олексій Бурнаєв.

Як розповів майстер, про причину припинення електропостачання йому дізнатися не вдалося – у Галицькій райадміністрації, на балансі якої перебуває годинник, не відповідають на телефонні дзвінки.

Олексій Бурнаєв також зазначив, що Галицька РА заборгувала йому близько 5 тис. грн за два роки обслуговування годинника.


Читайте також:
5 Липня, 2014 09:10
Clock [***]://open.ivideon.com/embed/v2/?server=200-1238ec9d0df3b9478a585a33821638b3&camera=0&width=1280&height=800&lang=ru&ap=&fs=&noibw=
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!