У Львові пікетували магазин російської мережі Gloria Jeans. Фото

3826 0
Представники громадських організацій міста прийшли з плакатами до магазину, розташованому в торговому центрі Victoria Gardens.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Сьогодні, 17 липня, активісти організували акцію протесту проти роботи російської мережі одягу в Україні, інформує Zaxid.net.

Приблизно десяток львів’ян прийшли з плакатами «Gloria Jeans фінансує ЛНР», «Made in LNR» у ТРЦ Victoria Gardens та вимагали закриття магазину. До акції долучилися представники ГІ «Братство честі», ГО «Рабів до раю не пускають», ГО «БУР», ГО «СЛЄМ» та низка інших громадських організацій.

Протестувальників також обурив факт побиття київських активістів ГО «Відсіч» під час відкриття магазину мережі в ТРЦ Sky Mall 15 липня.

Нагадаємо, що Gloria Jeans – російський бренд одягу, одна з фабрик якого розташована на окупованих територіях Луганської області. Магазин Gloria Jeans працює у ТРЦ Victoria Gardens з жовтня 2016 року. СБУ відкрила кримінальне провадження стосовно діяльності мережі в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!