У Львові планують створити комікс про Сихів. Яким він буде

3451 1
Це буде вже друга частинна історії про сихівських підлітків «Троє проти зла».
Фото: biggggidea.com

Фото: biggggidea.com

Львів’ян закликають долучитися до збору коштів для створення нового коміксу про сихівських підлітків «Троє проти зла». Відповідний проект з 20 березня планують запустити на Спільнокошті.

Видання матиме 177 сторінок. За сюжетом, троє друзів з Сихова виявляють телепорт просто неподалік свого дому. Через нього вони потрапляють у паралельний світ української міфології, з магією та дивними створіннями. Там одного з друзів захоплює лихий демон, а інші двоє стають героями задля його порятунку.

Робота над коміксом триває з 2016-го року. Тоді також за допомогою Спільнокошту авторам вдалося зібрати потрібну суму для друку першої частини. Вона вмістилася на 144 сторінках і розійшлася 2 тис. примірників. До того ж, її можна переглянути онлайн.

На створення нової частини трилогії потрібно 35 000 гривень, а її вихід планують на квітень-травень цього року. Видання повністю промальоване і потрібне тільки фінансування для друку. Крім того, зібрані кошти використають на розробку третьої частини історії.

Автори проекту – Ярослав Світ та Тарас Ярмусь малюють комікси ще з 2004-го року. Крім того, створюють комп’ютерні та настільні ігри.  

За правилами Спільнокошту, кожен, хто підтримає проект, отримає подарунки. Ознайомитися із запропонованими подарунками можна за посиланням.


Читайте також:
17 Березня, 2019 14:10
НЕПСИХІВ Психів квазідержава, вже тамвай запустили, пропоную ще вертолітні площадки за маршрутом Центер - Ньювасюкі, про інші райони забули видно що всі депутати живуть там.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!