У Львові планують збудувати нову адмінбудівлю ратуші

3059 1
У історичній ратуші на площі Ринок планують розмістити картинні галереї.
фото: touristclub.kiev.ua

фото: touristclub.kiev.ua

За церквою Анни між вулицями Городоцькою та Шевченка у Львові планують збудувати виставковий центр, у який частково перенесуть адмінприміщення Львівської міської ради. Про це під час щорічного звіту заявив міський голова Андрій Садовий.

Крім цього, там розмістять виставковий зал для музеїв. Нова адмінбудівля ратуші, за словами Андрія Садового, має бути модерною.

«Ми зараз займаємось юридичними документами, працюємо з різними проєктантами», – сказав міський голова.

Наявну ратушу на площі Ринок також частково використовуватимуть як адмінбудівлю міської ради, зокрема для презентаційних функцій, втім на 3-4 поверхах планують розміщувати картинні галереї.

Додамо, що у 2016 році Андрій Садовий уже анонсував будівництво між вулицями Городоцькою та Шевченка великого конгрес-центру з готелем та виставковими залами, що передбачено Генпланом Львова. Тоді управління архітектури мало підготували міжнародний архітектурний конкурс.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
27 Грудня, 2019 14:19
666 ... найболючішою проблемою для міста є, як на мене , відсутність парковок-паркінгів та шляхових-дорожніх розв'язок для автотранспорту в конкретних , знаних для всіх фахівців ( і не тільки) , місцях ... чим далі відкладаються конкретні дії з вирішення цієї ПРОБЛЕМИ , тим довше прийдеться платити всім львів'янам за таке квітуче і пахуче життя в нашому місті ... а оті "вони" отримуватимуть конкретні гроші ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!