Поблизу автовокзалу на вулиці Стрийській у Львові облаштують нову зупинку

6139 0
Встановити павільйон мають до 2 серпня, а нанести розмітку і встановити відповідні знаки – уже наступного місяця.
Фото: Googlemaps

Фото: Googlemaps

У Львові на вулиці Вернадського, 107 планують облаштувати зупинку громадського транспорту. Таке рішення прийняли сьогодні, 26 травня, на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху Львівської міської ради.   

Комісія погодила облаштування зупинки, також нанесення відповідної розмітки і встановлення знаків на вулиці Вернадського, 107. Так, встановити павільйон мають до 2 серпня, а нанести розмітку і встановити відповідні знаки – уже наступного місяця.

Читайте також: Вулиці Творчу та Пластову планують з’єднати новою вулицею

Нагадаємо, вулиця Вернадського у Львові поблизу автовокзалу активно розбудовується, втім ще від Євро-2012 вона залишається недобудованою. У 2011-2012 роках цю вулицю збудували у межах підготовки до Євро-2012. Роботи мали фінансувати з держбюджету, втім держава гроші так і не виділила. За будівництво 1,3 км вулиці місто досі заборгувало підряднику ТзОВ «Онур конструкціон Інтернешнл» кілька десятків мільйонів гривень.

Цього року з’ясувалось, що чиновники Держгеокадастру передали у приватну власність землю, на якій місто планувало добудувати вулицю Вернадського. Призначення земельної ділянки – для ведення особистого селянського господарства. Новим власником земельної ділянки став зять голови Солонківської ОТГ Богдана Дубневича – Тарас Колодій. Йдеться про ділянку площею 1,9 га, а нова вулиця мала б з'єднати Сихів з «Ареною Львів». 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!