У Львові побудують першу житлову 22-поверхівку. Візуалізація

9501 4
Нова багатоповерхівка з’явиться на проспекті Чорновола поблизу ТЦ «Інтерсіті».
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Сьогодні, 27 жовтня, виконком міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження ПАТ «Закритий не диверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Гравіс”» для зведення 22-поверхового житлового будинку, інформує Zaxid.net.

Читайте також: На Стрийській побудують багатофункціональний комплекс

Нова багатоповерхівка з’явиться на проспекті Чорновола на ділянці площею 0,4 га поблизу ТЦ «Інтерсіті». Заявлена висота будинку – 78 м. Його зводитимуть у зоні багатоквартирної забудови Ж-4, яка передбачає висотність будинків 9-16 поверхів, але допускає будівництво «окремо стоячих багатоквартирних житлових будинків баштового типу без обмеження поверховості». Новий будинок матиме 20 житлових поверхів та два технічні.

За словами головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, таку поверховість забудовнику рекомендувала містобудівна рада, щоб зменшити площу, яку займатиме будинок, та зробити його візуальною домінантою на проспекті.

Раніше виконком погоджував будівництво 20-поверхівок на проспекті Чорновола та на місці колишнього кінотеатру «Галичина», а також 22-поверхової офісної будівлі ІТ-парку.

Візуалізація Zaxid.net


Читайте також:
2 Листопада, 2017 23:34
NT Цікаво,чи цей чаплінський перед тим,як таке пропонувати був на цьому місці,чи уявляє як цей маразм буде там виглядати.Черговий доказ що містом керують придурки,які незважають на думку інших
30 Жовтня, 2017 22:55
Yurij Гарні порадники,щоб менше зайняти землі лізьте у гору,а через пів року поряд, ще комусь продамо.Гроші ж треба якось заробляти а краєвиди вікно у вікно мрія кожного хто буде ці квартири купляти
27 Жовтня, 2017 15:10
Андрій А де кіоски перед будинком!?!?!?
27 Жовтня, 2017 13:21
Совок Бомбей полігон для випробування ядерної зброї позаду
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!