У Львові погодили проєкт скверу пам’яті Андрія Кузьменка. Візуалізація

11046 0
Сквер перетинатимуть асиметричні тротуари, які, за задумом автора, мають символізувати пульс серця та активне життя загиблого музиканта.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

У Львові погодили проєкт громадського простору «Місця щасливих людей» у пам’ять про львівського виконавця Андрія Кузьменка. Відповідне рішення сьогодні, 19 червня, ухвалив виконком ЛМР.

Громадський простір облаштують на площі Олега Гасина, неподалік бібліотеки імені Стефанника. За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, тепер готовий проєкт передадуть Галицькій районній адміністрації, після чого там зможуть оголосити тендер на пошук підрядника.

В основу проекту лягла ідея дизайнера з Дніпра Валерія Кузнєцова. Робочий проект розробив архітектор Юрій Столяров. Сквер перетинатимуть асиметричні тротуари, які, за задумом автора, мають символізувати пульс серця та активне життя загиблого музиканта. Ці хідники будуть викладені зі спеціальних плит, відлитих з бетону та із шорсткою поверхнею.

Нагадаємо, конкурс на найкращий проект із облаштування громадського простору «Місце щасливих людей» на площі Олекси Гасина (на перетині вулиць Стефаника та Коперника) оголосили у серпні 2015 року. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!