У Львові покажуть фільм про Олега Сенцова. Де подивитись

1624 0
Під час кінопоказу збиратимуть кошти на підтримку сім’ї режисера.
Процес. Російська держава проти Олега Сенцова

Процес. Російська держава проти Олега Сенцова

У Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться показ документальної стрічки «Процес. Російська держава проти Олега Сенцова», повідомляють організатори заходу.

«Процес. Російська держава проти Олега Сенцова» – це документальний фільм російського режисера Аскольда Курова, в якому висвітлюються деталі перебігу справи українського режисера Олега Сенцова, який був затриманий російськими спецслужбами та незаконно ув'язнений на 20 років перебування у в'язниці.

Читайте також: Львівські митці вийшли на акцію підтримки Олега Сенцова. Фото

Показ відбудеться 21 червня о 21:00 у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького. Вхід вільний, але під час перегляду буде проводитися збір коштів на підтримку сім'ї Сенцова.

Читайте також: Міжнародний конгрес ПЕН у Львові розпочався з акції на підтримку Олега Сенцова

Нагадаємо, що 14 травня 2018 року український політв’язень Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування. Єдиною умовою його припинення Сенцов називає звільнення усіх українських політв’язнів, утримуваних в РФ і на території Криму. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!