У Львові посадовців Міноборони підозрюють у привласненні 800 тис. гривень

1999 1
В одну з військових частин Львова підприємці, за попередньою змовою з посадовцями Міноборони, доставили обладнання, вартість якого завищена вдвічі.
Фото: ДБР

Фото: ДБР

Державного бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом розтрати 800 тис. грн бюджетних коштів, які планували витратити на обладнання системи харчування, яке не відповідає техумовам. Про це повідомили в пресслужбі ДБР.

Читайте також: Затриману на хабарі чиновницю Львівської міськради триматимуть у СІЗО з можливістю застави

За попередньою інформацією, в одну з військових частин Львова підприємці, за попередньою змовою з посадовцями Міноборони, доставили обладнання, вартість якого завищена вдвічі. Крім цього, підприємці планували доставляти неякісні електричні казани у військові частини по всій Україні. На це мали витратити 30,4 млн гривень.

За інформацією видання Zaxid.net, 120 електричних казанків закупили для військової частини А2678, що на вулиці Левандівській у Львові. Ціна одного казанка становила 76 тис. грн. Перерахувати гроші за обладнання ще не встигли, оскільки постачальники його не привезли. Обладнання мало доставити ТОВ «Євро Класс», власником якого є Максим Буц. Договір із підрядником підписали у червні.

Детективи ДБР вилучили документацію Міноборони і арештували неякісне обладнання. За фактом відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України. За вчинене посадовцям загрожує позбавлення волі на термін від п’яти до дванадцяти років.

Фото ДБР


Читайте також:
16 Серпня, 2019 19:33
666 ... така "інформація" -- це конкретна собачача брехня ... (замість конкретної правди на конкретне запитання -- ДЕ НАШ ГАЗ ?) ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!