У Львові вдруге повідомили про замінування аеропорту. Оновлено

6647 0
На місці працюють вибухотехніки та правоохоронці.
Фото: Львівський аеропорт/Facebook

Фото: Львівський аеропорт/Facebook

У Львові невідомі повідомили про замінування Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська. 

За її словами, повідомлення про замінування надійшло о 13:20. На місці працюють вибухотехніки та правоохоронці.

На сайті аеропорту вказано, що літак о 13:30 до Хургади злетів за розкладом, натомість інформація про рейс до Вроцлава на 14:10 відсутня. Водночас літак із Вроцлава приземлився у Львові о 13:40.

Читайте також: У Львові повідомили про замінування залізничного вокзалу та двох торгових центрів

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, правоохоронці обстежили аеропорт і не виявили вибухонебезпечних предметів. Зараз встановлюється особа аноніма, який надав неправдиву інформацію. Через неправдиве повідомлення довелось евакуювати з аеропорту 700 людей.

За інформацією депутата міськради Ігоря Зінкевича, о 17:10 надійшло ще одне повідомлення про замінування аеропорту. На місці працювали вибухотехніки, реєстрація на рейси не проводилася, пасажирів та працівників летовища евакуювали. За інформацією Нацполіції Львівщини, вибухових пристроїв цього разу також не виявили.

Додамо, що радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко сказав, що сьогодні впродовж дня поліція відслідковує надзвичайно високу активність повідомлень про замінування, повідомляє прес-служба МВС. За його словами, усі вони надходять з тимчасово окупованих територій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!