У Львові представлять Євромайдан у новеллах

2376 0
У понеділок, 29 вересня, у Львові в книгарні «Є» представлять книжку «Євромайдан. Хроніка в новелах».
Фото організаторів

Фото організаторів

До книжки увійшли кращі тексти, надіслані на конкурс «Новела по-українськи» від журналу «Країна». «Згустки відчуттів, емоцій і сюжетів, які ми ще так добре пам’ятаємо і які варто ніколи не забувати», – кажуть про книгу видавці.

Автори: Оксана Юрченко, Марія Титаренко, Роман Повзик, Мирослава Терещенко, Оксана Брошнівська, Тетяна Череп-Пероганич, Анна Трохименко, Валія Киян, Алла Танасюк, Юрій Сухарський, Михайло Ломоносов, Григорій Чуб, Олеся Малюванчук, Олексій Чупа, Євген Манженко, Марина Єщенко, Владислав Івченко, Сергій Чирков, Сергій Колінько, Клементій Ковальскі, Наталія Осипчук, Василь Мелешин, Віталія Гук, Оксана Брошнівська, Олександра Бичковська, Юлія Хотинська, Олександр Подвишенний, Володимир Галишин, Любов Сердунич, Альона Вишницька, Анжела Богаченко.

Книжка «Євромайдан. Хроніка в новелах» завершує серію видань, до якої увійшли «Євромайдан. Хроніка відчуттів» та «Євромайдан. Лірична хроніка».

Презентації книжки також відбудуться у Києві, Тернополі, Рівному, Полтаві.

У львівській презентації візьмуть участь автори: Олексій Чупа (м. Макіївка), Оксана Брошнівська (м. Стрий), Василь Мелешин (м. Львів).

Книгу видали літературна агенція «DISCURSUS» та журнал «Країна». Початок презентації о 18:00. Книгарня «Є», м. Львів, просп. Свободи, 7. Вхід вільний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!