У Львові презентують комікс про донецьких кіборгів. Фото

3429 1
У Львові під час «Форуму видавців» представлять перший випуск коміксу «Кіборги: Історія трьох». У ньому розповідається про бійців львівської 80-ї окремої аеромобільної бригади, які боронили Донецький аеропорт взимку 2014 року.
фото: Вголос

фото: Вголос

Комікс присвячений трьох побратимам, які воювали у Донецькому аеропорту у 2014 році.

«Він присвячений моїм загиблим товаришам, — каже «кіборг» Іван, який був учасником тих подій. — У книзі розповідається про бійців із позивними Філософ, Чорний і Катана. Один з них поранений, його мають винести з аеропорту і передати лікарям. На жали, з нас трьох вижив лише я».

Читайте також: У Львові створюють унікальну книгу казок для дітей

Особливість коміксу − максимальний документалізм: на малюнках максимально точно відтворено інтер’єр аеропорту, зброю та спорядження бійців. Для того, аби  зробити це, художник та студент коледжу ім. Івана Труша Дмитро Ткаченко передивлявся фото і відео з фронту. Також у книзі немає гумору.

Фото: «Вголос» 

Фото: «Вголос» 

«Кіборги: Історія Трьох» вийде накладом 10 тисяч примірників українською мовою і 2 тисячі примірників — англійською.

Презентація «Кіборги: історія трьох» запланована на 16 вересня.

За матеріалами: Львівська газета, Цензор.нет

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
6 Вересня, 2016 19:52
НКВД Мда,надавали этим бандерлогам-[***]гам по опе.Ну и правельно!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!