У Львові презентують топ-30 книг, які варто прочитати кожному українцю. Де подивитися

3086 0
Усі, хто не має змоги потрапити на подію особисто, можуть спостерігати за презентацією Романа Безсмертного онлайн на сайті Tvoemisto.tv або на нашій Facebook-сторінці.
Фото: geeklyinc.com

Фото: geeklyinc.com

Державний діяч Роман Безсмертний презентує 30 книг, які варто прочитати кожному українцеві, щоб зрозуміти, хто ми є і як далі будувати українську державу. Окрім того, на зустрічі обговорять, чи можуть ці книги вплинути на зміни у країні.

«Це ті книги, які треба читати кожному українцеві, щоб говорити однією мовою і чути один одного. На основі знань і мудрості, закладених у них, може початися загальноукраїнський діалог про те, ким ми є і якої України хочемо», – йдетсья в описі події на Facebook.

Що почитати: Топ-5 книг лауреатів Пулітцерівської премії

Презентація відбудеться у Центрі Шептицького (вулиця Стрийська, 29) у Парковій аудиторії 4 липня о 18:00. Вхід вільний. Усі, хто не має змоги потрапити на подію особисто, можуть спостерігати за презентацією Романа Безсмертного онлайн.

Tvoemisto.tv транслюватиме презентацію на сайті та Facebook-сторінці. Початок трансляції запланований орієнтовно о 18:00.

Довідково: Роман Безсмертний – державний діяч, політик, дипломат, один із авторів Конституції України, кандидат політичних наук. Представляв Україну у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України. Безпартійний.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!