Як можна буде дістатися на матч Україна – Словаччина. Схема руху

2318 0
До стадіону «Арена Львів» курсуватимуть додаткові автобуси, а на вулиці Стрийській регулюватимуть рух.
фото: arenalviv.com.ua

фото: arenalviv.com.ua

Сьогодні, 10 листопада, о 20:00 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться Міжнародний товариський матч між збірними України та Словаччини. Для комфорту вболівальників, курсування громадського транспорту у Львові (а саме автобусні маршрути №№ 3А, 10, 25, 40 та тролейбусний №25) продовжать до півночі. Про це Tvoemisto.tv розповів в. о. керівника управління транспорту Олег Партика.

Як повідомляє патрульна поліція Львова, в околицях стадіону та на вулиці Стрийській стоятимуть регулювальники руху

Читайте також: «Поліцією дітей не лякають – це вже добре». Що не так із безпекою Львова

Також перед початком гри до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчу:

Від пл. Петрушевича, до стадіону «Арена Львів» 4 автобуси курсуватимуть з 18:00 до 20:00. Від кінотеатру ім. Довженка курсуватимуть два шатл-баси.

Після завершення матчу з 22:00 до 23:59 від перехрестя вул. Стрийської – вул. Сокільницької курсуватимуть 6 шатл-басів до пл. Петрушевича.

З протилежної сторони стадіону «Арена Львів», від вул. Вернадського, курсуватимуть 4 шатл-баси до кінотеатру ім. Довженка.

Нагадаємо, що квитки на матч Україна-Словаччина є іменними. Львів'янам нагадують, що на матч з собою потрібно взяти будь-який документ, що посвідчує особу. Також іменний квиток не підлягає обміну і поверненню. Продавати та передавати квитки іншим вболівальникам забороняється.

При пошкодженні квитків чи виникненні інших проблем з доступом на стадіон, треба звертатися до сервіс-центрів, що розташовані на території стадіону.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!