У Львові продовжили курсування ретро-потяга

5787 1
Львівська залізниця вирішила продовжити курсування екскурсійного ретро-потяга до 14 січня. А також додати ще два вагони.
Фото: Миколи Тиса/ZIK

Фото: Миколи Тиса/ZIK

Відтак тепер там курсує вже 4 вагони.

Окрім того, у Львівській залізниці встановили і оплату за проїзд. Придбати квитки можна у день відправлення ретро-поїзда у касі в приміському залі головного вокзалу станції Львів. Каса буде спеціально ознакована. Вартість проїзду за маршрутом Львів-Брюховичі-Львів становить 10 гривень. Діти до 14 років і надалі подорожують безкоштовно. До вагонів поїзда пасажири потраплять лише при наявності квитка, а діти – лише у супроводі дорослих.

Поїзд відправляється з першого перону головного вокзалу о 13.30, мандрівка розрахована на 1 годину 15 хвилин. На станції Брюховичі пасажири можуть пофотографуватися біля паротяга, а також поспівати колядки разом з акторами з будинку науки і техніки Львівської залізниці та учнями Львівської дитячої залізниці.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
2 Січня, 2016 14:18
олександр Чому на сторінці українського (найбільш українського)міста новини кіноафіші мовою ворога?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!