У Львові пропонують створити сміттєву поліцію

8022 4
Під час дискусійної зустрічі «Поводження з відходами у Львові. Що було зроблено? Перспективні плани» запропонували створити у місті сміттєву поліцію.
фото: novadoba.com.ua

фото: novadoba.com.ua

Таку ідею озвучив Віталій Свінціцький, депутат ЛМР, член партії «Громадський рух «Народний контроль», обґрунтувавши це тим, що львів'ян необхідно контролювати у процесі поводження зі сміттям. Зокрема, сміттєва поліція, на думку депутата, могла би слідкувати за тим, як львів'яни сортують сміття та чи не викидають відходи у не відведених для цього місцях.

Читайте також: Хробаки, завод чи сортувальні майданчики: що врятує Львів від сміттєвого колапсу

Нагадаємо, 23 січня Львів удруге звернувся до уряду із проханням допомогти навести лад зі сміттям, адже наразі понад третина смітників у місті – переповнена.

Додамо, зустріч організована дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» спільно з соціальною ініціативою «Хтось не зробить!» при Комісії у справах молоді УГКЦ.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
25 Січня, 2017 12:31
як в Парижі за активної підтримки депутатського корпусу ЛМР на чолі із "предвадителем Львовского дворянства, членом фракции Верховного Совета, самого продвинутого новатора в сфере муниципального права" ми скоро будемо жити як в Парижі. По вуха у смітті. Обовязково треба увести сміттєву поліцію, а главним призначити сміттєвого поліцейського сьогодення.
25 Січня, 2017 12:20
ветеренару треба займатись тим, на що професійно придатний
раз ветеринар - значить бикам хвости крутити
якщо желізобитон - тоді бетон продавати
якщо кантузило - то до лікарні лікуватись
25 Січня, 2017 12:11
Соломону Свиніцькому найбільше вражає, що цей чоловік і йому подібні вірують що вони неперевершені мудреці сьогодення, свято вірять у свої ідеї. Людина яка висловлює такі революційні думки напевне за останні роки із всіх прочитаних книжок найчастіше заглядала лише у свою історію хвороби, де зафіксовано його нездійсненну мрію дитинства - стати командиром сміттєвих поліцейських. Це діагноз.
25 Січня, 2017 11:46
Свінціцький щоб таке придумати треба перебувати на обліку в психіатричному диспансері
треба перевірити всіх новаторів цієї категорії осіб може на слідуючу каденцію хтось підійде до ЛМР
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!