У Львові противники будівництва перекривають рух транспорту

3830 0
Сьогодні, 17 травня, близько 15:30 у Львові на вулиці Хмельницького, 275 місцеві мешканці зібралися, аби перекрити дорогу в знак протесту проти будівництва на цій вулиці. По це інформують у пре-службі поліції.
фото: прес-служба поліції

фото: прес-служба поліції

Близько сто осіб висловлюють обурення проти зведення багатоповерхівки на Хмельницького, 249. Вони зруйнували паркан, який встановили робітники будівництва, повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова.

На місці є два екіпажі поліції і слідчі. Також туди їде начальник Шевченківського відділу поліції для розмови з мешканцями. Наразі протестуючих вдається стримати, проте водіям все ж радять омитати проблемну ділянку дороги.

Нагадаємо, на вул. Богдана Хмельницького, 249  заплановано будівництво  10-поверхового будинку з підземним паркінгом та каплиці на першому поверсі. Замовником будівництва в паспорті об'єкту вказані Курія Львівської Архиєпархії УГКЦ та девелоперська компанія ТзОВ «Кристал-медіа». Підготовчі роботи до будівництва розпочалис у лютому. Через це мешканці сусідніх будинків вже не вперше висловлюють  протест.

Опублікувала Наталія середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!