У Львові відреставрують руїни Високого замку. Візуалізація

7688 0
Завершити роботи планують до кінця 2019 року.

Управління охорони історичного середовища ЛМР замовило реставрацію та консервацію руїн Високого замку. Відповідний тендер оголосили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Орієнтовна вартість робіт становить понад 11 млн гривень. Переможця визначатимуть сьогодні, 19 червня, на аукціоні. 

Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv керівниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко, компанія, що виграє на аукціоні, повинна укріпити фундамент залишків стіни, доповнити відсутні ділянки мурування, встановити огорожу та підходи до стіни з урахуванням потреб людей із особливими потребами.

Також тут впорядкують територію довкола стіни, а у самому мурі відновлять бійниці.

За її словами, після укладення договору з переможцем, потрібно провести археологічні дослідження та отримати дозвіл в ДАБІ. Орієнтований термін виконання робіт 2018-2019 рік.

Нагадаємо, торік у тендері на реставрацію та консервацію руїн Високого Замку у Львові  перемогла компанія «Арка-Пік». Лілія Онищенко повідомила, що фірма відмовилась від робіт через невідповідність ціни до об’єму робіт.

Назар Притула,

візуалізація управління охорони історичного середовища ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!