У Львові проведуть зустрічі для жінок, близькі яких в АТО

3353 0
Феміністична майстерня у Львові збирає жінок, близькі люди яких зараз перебувають у зоні АТО. На зустрічах обговорюватимуть емоції й очікування та підтримуватимуть один одного. За потреби на час зустрічей діятиме дитячий куточок.

 "Військові події у країні ставлять перед нами всіма нові виклики, на які ми пропонуємо шукати відповіді разом. Запрошуємо жінок, близькі люди яких зараз перебувають у зоні АТО, зібратися обговорити власні думки, емоції і очікування. Як зрозуміти, що відчуває ваша близька людина, що повернулася із зони бойових дій? Як висловлювати свою підтримку і допомогти повернутися до звичайного життя? Як говорити з нею та іншими про власні емоції та переживання? Зустріч буде проводити психологиня Марта Чумало (Західноукраїнський центр “Жіночі перспективи”)", - зазначають організатори.

Як повідомляє Львівська газета, за потреби на час зустрічей діятиме дитячий куточок. Варто повідомити заздалегідь, якщо ви плануєте прийти із малюком.

Місце: Феміністична майстерня, пл. Ринок, 42 (вхід з двору)

Час: четвер, 5 березня, 17:00               

Деталі за телефоном (093) 5536109 або (066) 5166957


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!