У Львові провели шостий благодійний фестиваль «Балатон-фест». Фото

1794 0
Мета фестивалю – допомогти ЗСУ, зокрема, зібрати кошти на рації для 71-ої бригади.
Фото: Твоє місто/Марта Байдака

Фото: Твоє місто/Марта Байдака

Сьогодні, 4 вересня, у Замарстинівському парку, що на вул. Мазепи, 1а провели шостий благодійний «Балатон-фест».

Читайте також: Ліки для поранених та смаколики для ЗСУ. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

У благодійному фестивалі для дорослих та дітей за символічну плату передбачили різні активності, зокрема майстер-класи, лекції, стрільбу з лука, флешмоб, перегони на самокатах. Усі кошти спрямують на потреби Збройних сил України.

Діти мали змогу розфарбувати футболки та сумки, повправлятись у стрільбі з лука, випробувати слеклайн чи взяти участь у флешмобі та перегонах на самокатах. А дорослі – відвідати йога-клас, послухати лекцію як навчити різних команд собаку від кінолога ЛКП «Лев» та прогулятися оздоровчими стежками майбутніх теренкурів.

Читайте також: «Це терапія, яка допомагає». Чи варто було проводити свято музики у скорботний день

За словами співорганізаторки фестивалю Оксани Луцко, цьогоріч мета фестивалю одна – допомогти ЗСУ, зокрема, зібрати кошти на рації для 71-ої бригади.

У планах – зібрати щонайменше 20 тис. грн.

«На фестивалі можна виготовити чи придбати печива «Джавеліни», «Чорнобаївка», печиво з передбаченнями, а також розмалювати еко-торбинки, фігурки, виготовити свічки чи зробити біо-тату. Також працює смачна футфоза у козацькому патріотичному стилі», – каже Оксана Луцко.

Разом із громадською організацією Zero Waste Lviv тут планують змонтувати та відкрити сортувальний корабель.

Фото та відео Марти Байдаки


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!