У Львові проводитимуть безкоштовні уроки англійської. Як долучитись

6291 0
Уроки є безкоштовними для дійсних і колишніх військових, учасників АТО, для їх сімей та для військових волонтерів.
ілюстративне фото: Depositphotos

ілюстративне фото: Depositphotos

З 5 серпня до 23 грудня у Першій Львівській Медіатеці на Мулярській щонеділі проводитимуть безкоштовні навчання англійської мови для військових, волонтерів та членів їх сімей.

Як повідомили в коментарі Tvoemisto.tv організатори – English Speaking Club, всі заняття будуть безоплатними. Вони триватимуть по дві години, кожної неділі до кінця року. Початок занять о 12:00. Уроки є безкоштовними для дійсних і колишніх військових, учасників АТО, для їх сімей та для військових волонтерів.

Читайте також: Де безкоштовно навчитися англійської онлайн

Учасники повинні володіти середнім рівнем англійської – intemediate. Якщо ж ви початківець, то також можете прийти на перше заняття та спробувати себе. Організатори обіцяють пізніше організувати такі уроки для людей з нижчим рівнем англійської.

«Формат занять: спілкування на цікаві теми (робота, хобі, здоров'я, новини тощо). Уроки здебільшого вестимуть американські чи британські волонтери (native speakers). Їх головне завдання змусити спілкуватись англійською вас», – розповіли організатори.

Читайте також: Шість безкоштовних онлайн-курсів, щоб оволодіти англійською

Відвідувачам занять не будуть давати домашні завдання. Навчання відбуватиметься в Першій Львівській Медіатеці на Мулярській, 2А, через дорогу від готелю «Львів», поблизу площі Св. Теодора.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!