У Львові пройде екологічний велофорум

2197 0
30 вересня у Стрийському парку відбудеться ІІ Форум «Місто. Транспорт. Екологія» (МТЕ-2016), який цього року присвячений найекологічнішому міському транспорту – велосипеду.
фото: zdorovejka.ru

фото: zdorovejka.ru

Програма форуму передбачає виставку, тестування велосипедів, а також обговорення з розвитку вело-інфраструктури. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

За словами організаторів, мета заходу – підсумувати успіхи та окреслити плани і проекти у розвитку велосипедної інфраструктури Львова та області, а також привернути увагу до правил та культури вуличного руху за участю велосипедистів.

Участь у Форумі «МТЕ-2016. Велосипед і місто» візьмуть представники державної влади, експерти з питань оптимізації міського простору, вело-активісти, підприємці, представники міжнародних організацій, а головне активні та перспективні користувачі велосипедів.

Програма Форуму включатиме три зони активності:

- виставка представників вело-бізнесу та бізнесу, пов’язаного з використанням велосипедів;

- конференція, присвячена проектам з розвитку вело-інфраструктури, вело-підприємництва та вело-культури;

- вулична активність – тестування велосипедів "в костюмах", зона для фотографування.

Участь у заході – безкоштовна. Попередня реєстрація – обов’язкова.

Детальніше про велофорум, реєстраційна форма та контактна інформація за посиланням.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!