У Львові пройде жіночий велопарад. Маршрут

2560 0
Рух транспорту під час велопробігу перекривати не будуть.
фото: wz.lviv.ua

фото: wz.lviv.ua

У суботу, 30 вересня, у Львові пройде VII жіночий велопарад, інформують на сторінці події у Facebook.

Обов’язковим атрибутом для учасниць пробігу є червоний колір губ, дрес код – панк- та глем-рок, що включає чорні штани, шкіряну або джинсову куртку, футболку чорного кольору з принтом, бандани,чорне взуття, чорні сукні, спідниці та сорочки в клітинку.

«Мета велопараду – показати, що велосипед – вид транспорту, на якому зручно і швидко можна доїхати на роботу, зустріч або вечірку, і який є повноцінною альтернативою приватним авто», – йдеться в повідомленні.

Збір учасниць пробігу заплановано на 16:00 на вулиці Університетській біля пам’ятника Івана Франка. Виїзд колони – о 16:30 за маршрутом: Пам’ятник Франка – Словацького – Дорошенка – Кн.Ольги – В.Великого – Кульпарківська – Окружна – Антоновича – Митрополита Андрея – Листопадового Чину – Січових стрільців – Гнатюка – Пр.Свободи – пр. Чорновола – Липинського – Промислова – Опришківська – Кордуби – Старознесенська – FestRepublic.

Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv організаторка заходу Вікторія Веселовська, перекривати рух на час пробігу в місті не будуть.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!