У Львові пройшов етно-фестиваль «Країна Мрій». Фоторепортаж

3714 0
У суботу, 10 жовтня, у Львові стартував найбільший український етно-фестиваль – «Країна мрій», який тривав упродовж двох днів, 10 та 11 жовтня. Мистецьке дійство відбулось просто неба в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай». Пропонуємо вам кілька фото, що передають атмосферу цьогорічного фестивалю.
фото: tvoemisto.tv

фото: tvoemisto.tv

Фестиваль вирізняється не лише музичним дійством, але й ярмарковим розмаїттям. Це – алея народних ремісників, книжковий ярмарок, автентичні майстер-класи, де у живому часі виробляють неймовірні витвори людської фантазії, виставка народного малярства, дитяча галявина, етнічні кухні тощо. Усі, хто завітав до «Країни мрій», мали нагоду відвідати чимало цікавих тематичних майданчиків, серед яких: Співоче поле, Зелена галявина, Літературна сцена, Дитячий майданчик, Майданчик казок, Кримська галявина, Етно-майданчик, Алея майстрів, Алея кобзарів, Козацька галявина та Японська галявина.

У рамках фестивалю діяли також Літературна сцена та Книжковий ярмарок. Цього року на «Країну мрій» завітали Сашко Лірник, Оксана Боровець, Дмитро Лазуткін, Галина Крук, брати Капранови, Данило Яневський та інші талановиті майстри слова.

 «Країна мрій» вкотре зібрала кращих українських музикантів на втіху поважній публіці, яка цінує традиції, готова до сучасного поєднання фольклору і року, джазу та електронної музики. Олег Скрипка та ЛеГранд оркестр, Пікардійська Терція, ТарТак & Астарта, Атмасфера, Флайза, Джалапіта, Бурдон та ще багато артистів, які співатимуть цього року на теренах осінньої «Країни Мрій» у Львові.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!