У Львові приземлився військовий літак ВПС Канади

10502 0
Всього було випущено менше трьох сотень таких літаків.

Сьогодні, 12 червня, до Львова прилетів літак Королівських Військово-Повітряних Сил Канади. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив споттер Юрій Танчин.

У Львівському Міжнародному аеропорті «Львів» сьогодні, 12 червня приземлився стратегічний військово-транспортний літак CC-177 Globemaster III з бортовим номером 177705. Фото повітряного судна оприлюднив сайт «Варта».

Літак перебуває на озброєнні повітряних сил США, Австралії, Катару, ОАЕ, Канади, Великої Британії, Індії та Кувейту, а також авіакрила важких перевезень НАТО. Всього було випущено 279 одиниць літаків.

Літаки базують на аеропорті 429 ескадрильї, яка знаходиться у місті Трентон.

Нагадаємо, що цього року до Львова прилітав важкий військово-транспортний літак ВПС США, а також інші борти Канадських Повітряних Сил.

Фото: Юрій Танчин, Василь Садовий



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!