У Львові ректора УКУ нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

2170 0
Учора, 14 вересня, у Львові в Українському католицькому університеті відбулися урочистості з нагоди початку нового літургійного та навчального року. Ректора навчального закладу Богдана Праха нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
фото: ucu.edu.ua

фото: ucu.edu.ua

Як зазначається, сьогодні у новозбудованій церкві на вул. Козельницькій освятили капсулу під будову університетської бібліотеки та накупольних хрестів храму Софії Премудрості Божої. Також отця-ректора закладу Богдана Праха було нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня згідно з указом Президента – «за значний особистий внесок в духовне збагачення українського народу, багаторічну культурну просвітницьку діяльність».

Нагороду ректору УКУ від імені Президента України Петра Порошенка під час урочистих святкувань з нагоди початку нового Літургійного та навчального 2015-16 р. в університеті вручив очільник Львівської області Олег Синютка, інформує УКУ.

Довідка. Відзнакою Президента України — орденом «За заслуги» нагороджують громадян України за видатні досягнення в економічній, науково-технічній, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших сферах діяльності. Орден «За заслуги» має три ступені:І, ІІ, ІІІ.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!