У Львові ремонтують автовокзал на Стрийській: фото

4678 0
У Львові тривають ремонтні роботи на автовокзалі на вул. Стрийській. Журналісти Tvoemisto.tv дізналися, що там планується зробити для підвищення комфорту пасажирів.
Фото: facebook.com/Львів транспортний / ВелоЛьвів

Фото: facebook.com/Львів транспортний / ВелоЛьвів

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv директор ПП «Гал-Всесвіт» Орест Жехович, чиє підприємство займається обслуговуванням автовокзалу, зараз там тривають роботи з реконструкції перону та дорожнього покриття. Зважаючи на те, що автовокзал було побудовано в 70-х роках ХХ ст, під’їзд до перону не розрахований на висоту туристичних автобусів, які курсують зараз. Відтак на пероні було вирішено заглиби сам заїзд для автобусів. Це дозволить покращити посадку-висадку пасажирів.

Також на пероні встановили нові накриття «до останнього колеса». Тепер навіть при погодних опадах пасажири зможуть нормально покласти свій багаж у вантажний відсік.

Разом з тим замість бордюрів було вирішено облаштувати похилі заїзди на кшталт пандусів.

Фото надано журналістами НТА facebook-спільноті «Львів транспортний / ВелоЛьвів»

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!