У Львові ремонтують школи: що зміниться у закладах

1970 0
До початку навчального року у львівських школах відновлюють спортивні майданчики, ремонтують басейни, санвузли та харчоблоки.

На цей час ремонтні роботи проводять у 94 школах та восьми позашкільних навчальних закладах. Зараз у навчальних закладах є 28 басейнів, 11 з них потребують ремонту. До 2020 року планують відновити роботи усіх недіючих басейнів та відремонтувати до 2018 усі санвузли, відновити харчоблоки до 60% навчальних закладів. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Уроки для вчителів. Як змінюється «іспанська» школа на Новому Львові

Поступово відновлюють та ремонтують спортивні майданчики і стадіони, які є поблизу шкіл. Цього року ремонтують 15 таких об’єктів. Крім цього, управління освіти ЛМР планує провести ремонтних робіт ще у 42 навчальних закладах. 

Щодо спортивних залів, то із 157 приміщень 133 потребують ремонту. В цьому році управління освіти ремонтує 10 спортивних залів.

Загалом у міському бюджеті на 2017 рік передбачено 136,42 млн грн. на ремонти у школах та дитсадках Львова.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!