У Львові реставруватимуть руїни Високого Замку

2923 0
На це передбачено майже 5,5 млн грн.

У тендер на реставрацію та консервацію руїн Високого Замку у Львові  перемогла компанія «Арка-Пік». Про це свідчать дані, оприлюднені на онлайн-платформі державних закупівель «Прозоро».

Згідно з результатом торгів, «Арка-Пік» запропонувала найничжу ціну за ці роботи – 5,438 млн грн, в той час, як будівельна компанія «Ві.Ай.Пі» виступила з пропозицією 5,484 млн, а ТОВ «Еталон-Ком» хотіло виконати ці роботи за 5,49 млн грн.

Згідно з умовами, роботи мають провести до кінця 2018 року.

Читайте також: У Львові «законсервують» і почнуть реставрувати Високий Замок

ТОВ «Арка-Пік» було одним із виконавців ремонтних робіт на площі Митній у Львові.

Як відомо, Високий Замок майже повністю розібрали упродовж ХІХ століття. Фрагмент стіни, що зберігся – це південний мур двору між головними зовнішньою та внутрішньою брамами замку.

У 2004-2005 роках роках у Львові обговорювалася можливість відтворення на Замковій горі кам'яної споруди замку, однак до його реалізації так і не дійшло. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!