У Львові «Ромео і Джульєтту» поставлять просто неба

2906 0
Вистава відбудеться опівночі в Італійському дворику на площі Ринок.
фото: lviv-tourist.info, lviv.restgeo.com, mapia.ua, www.makintour.com

фото: lviv-tourist.info, lviv.restgeo.com, mapia.ua, www.makintour.com

Перший театр влаштовує незвичну театральну виставу – опівночі 15 липня актори зіграють під відкритим небом класичну п’єсу Шекспіра “Ромео і Джульєтта» в історичних декораціях Італійського дворика в центрі Львова, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив режисер вистави Вадим Сікорський, артисти ідуть на певний ризик, виходячи із зали на відкритий простір, однак підкреслив, що для нього та всіх артистів театру зіграти цю п’єсу в Італійському дворику це мрія і відмовитися від такого шансу не можна.

«Я розумію, що ми отримуємо певні плюси, тому що зіграти «Ромео і Джульєтту» в Італійському дворику – це моя мрія і акторів усіх і не тільки театру нашого Першого, але й інших театрів, які ставили б «Ромео і Джульєтту» в Італійському дворику, та ще й, уявіть собі, що це 12-та ночі» - зазначив режисер.

Читайте також:  Львів’ян кличуть на «Ніч у Львові». Програма, локації, вартість

З іншого боку, Вадим Сікорський сподівається, що погода сприятиме виставі і дощу не буде. Поки що прогноз погоди сприятливий

 «Дай Бог, щоб не було дощу. Ми слідкуємо в інтернеті за цими повідомленнями, ніби все буде гаразд і обіцяють, що вночі дощу не буде. Ми постараємось зробити це все достойно, а ви прийдіть і подивіться, чи буде це достойно».

Заступник директора історичного музею Тарас Рудько  розповів, що для закладу така вистава також є чимось новим Крім того, він зазначив, що організатори планують ввести оплату за вхід – на рівні 5 гривень і додав, що дворик зможе прийняти не більше 200 глядачів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!