У Львові розглянуть петицію проти сміттєпереробного заводу на Пластовій

3284 0
Автори петиції просять міську владу знайти інше місце для будівництва заводу.
фото: rakhivnews.in.ua

фото: rakhivnews.in.ua

Петиція на порталі системи електронних петицій щодо заборонити будівництва сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13 зібрала необхідні 500 голосів для розгляду у міськраді.

Автори петиції пропонують знайти ділянку для будівництва за межами Львова. На їхню думку, велике занепокоєння викликає вибір ділянки для будівництва в межах міста через розташування в межах 5-6 км від центру. Також авторів непокоїть те, що жителі сусідніх районів будуть мешкати поруч із осередком відходів.

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний завод у Львові. Приклад Польщі

Також автори петиції чи буде завод безпечним для довкілля. Надати відповідь на неї мають не пізніше 5 липня 2018 року.

Нагадаємо, 10 квітня у Львові видали містобудівні умови та обмеження для будівництва сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластовій, 13. У лютому 2018 року у Львові оголосили тендер на проект сміттєпереробного заводу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!