У Львові почалася друга хвиля зарахування дітей до садочків

1824 0
Вільні місця можуть ще з'явитися у жовтні.
Photo by Ben White on Unsplash

Photo by Ben White on Unsplash

Сьогодні о 18.00 год закриють функцію редагування електронних заявок на зарахування дітей до дитячих садків Львова, щоб сформувати остаточні електронні списки. 

Читайте також: Як у Львові працюватимуть дитячі садочки. Правила

Завтра, 20 серпня, батькам, чиї діти будуть зараховані, прийде смс-повідомлення про зарахування дитини до обраного закладу дошкільної освіти. Якщо смс-повідомлення з певних причин не прийде, в електронному кабінеті зміниться статус на «зараховано у заклад…» 

Опісля батьки до 1 вересня мають подати документи. Документи можна подати онлайн, увійшовши в електронний кабінет заявки та натиснувши кнопку «Подати документи» або можна надіслати їх на електронну пошту дошкільного закладу.

До електронної заявки має бути прикріплена копія свідоцтва про народження і копія документу, який посвідчує пільгу, якщо вона є.

Читайте також: Час нових рішень? або Чи можна відкривати дитячі садочки у Львові

До кінця місяця, після зарахування дітей до другої хвилі, на сайті знову відкриють функцію редагування заявок. У жовтні в садках мають з'явитися вільні місця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!