У Львові розпочалися зйомки першого в Україні індійського кіно

5444 0
Зйомки індійського розважального фільму «Переможець» відбуватимуться 3-4 листопада.
фото: film.lviv.ua

фото: film.lviv.ua

Львівська кінокомісія разом з представниками локальної кіноіндустрії організувала спеціальний локейшн-скаутинг тур, після якого було вирішено провести зйомки музичної частини фільму в місті. З українського боку виробництвом фільму займається компанія «Mag Entertainment», засновниками якої є Анна Паленчук та Іраклі Макацарія. Про це повідомляють на офіційному сайті комісії.

В результаті проведених пошуків індійськими кінематографістами було відібрано одразу декілька локацій. Знімальними майданчиками стануть: Шевченківський Гай, Стрийський парк, Храм Святих мучеників Бориса і Гліба та парк «Боднарівка». Зйомки також відбуватимуться у Києві та Рівненській області (Тунель Кохання). Як зазначила у коментарі Tvoemisto.tv голова Кінокомісії Ольга Райтер, робота знімальної групи не вплине на звичайний ритм життя львів'ян – на період зйомок парки працюватимуть у звичному режимі.

Виробництво фільму розпочалось ще в березні цього року. Головні ролі виконають відомий індійський актор Sai Dharama Tej Panja та акторка Rakul Preet Kaur, а режисером стане Gopichand Malineni, попередні чотири повнометражні роботи якого отримали схвальні відгуки критиків.

Читайте також: Стоп, знято! Чи стане Львів майданчиком для кінозйомок

«Для Львівської кінокомісії це перший досвід співпраці з індійськими знімальними командами і ми надзвичайно захоплені перспективою роботи з Боллівудом. Прийняли вже три делегації і провели локейшн-тури», – зазначила голова Кінокомісії Ольга Райтер.

Нагадаємо, що таку співпрацю вдалося налагодити внаслідок першого локейшн-скаутингу спільно з представниками індійської сторони, продюсерами Анною Паленчук та Іраклі Макацарією в серпні цього року. Продюсери вдячні за підтримку Міністерству закордонних справ України, Державному агентству України з питань кіно та Посольству України у Республіці Індія, а також Посольству Республіки Індія в Україні.

Додамо, що Львівська кінокомісія була створена у 2015 році. Це офіційна міська організація, яка займається промоцією та пристосуванням Львова для зйомок кіно, а також надає консультаційні послуги у сфері кіновиробництва.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!