У Львові розпочався Форум електронного врядування

1875 0
Cьогодні, 25-го листопада, у Львові розпочався Форум 451°Е, на якому обговорюватимуть проблеми й перспективи електронного врядування в Україні. Для всіх, хто не має можливості відвідати подію, Tvoemisto.tv підготував трансляцію.
Фото: articulosit.wordpress.com

Фото: articulosit.wordpress.com

У вітальному слові Яніка Мерило, директор з іновацій у Львівській міській раді, пояснила: "451° Е – температура, при якій горить бюрократія. Є ті хто бажають, щоб горів цей папірець. А є ті, хто буде це втілювати. І в цьому нам допомагають наші політичні драйвери, без яких це не спрацює".

"Ніщо не може замінити спілкування людини з людиною. Ми закохуємось в новітні технології, але насправді це важливо", – привітав учасників міський голова Андрій Садовий.

"Електронне врядування – найкращий спосіб попрощатися з совком і «рускім міром», точка диференціації. Це політика міста, яке хоче зростати й виходити на новий рівень", -– зауважив представник Католицького університету.

Зараз триває панельна дискусія "Технологічна революція для України".

Для тих, хто хоче почути ще більше цікавих думок фахівців та спеціалістів е-врядування, працює пряма трансляція на офіційному youtube-каналі Твого міста

Програму е-форуму можна переглянути ТУТ.

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!