Львовом пройшов Марш нескорених. Відео

4332 2
Марш ініціювали воїни АТО.

На честь Дня незалежності Львовом проходить Марш нескорених, який стартував від Личаківського кладовища, де вшанували загиблих.

Читайте також: Як учаснику АТО потрапити на реабілітацію. Покрокова інструкція

Після цього хода рушила до Військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26. У госпіталі проводять тематичний флешмоб для підтримки воїнів. Потім учасники маршу вирушають до Гарнізонного храму, що на вул. Театральній, 11, де отці служитимуть службу за здоров’я усіх захисників України.

Додамо, що раніше президент Володимир Зеленський скасував військовий парад до Дня Незалежності у Києві, натомість там відбулася Хода гідності за участі військових, волонтерів, медиків тощо.

 


Читайте також:
25 Серпня, 2019 09:09
666 ... знов витягнули на свої шпальти оте диво-дивне --"тетяну павлівну" ... чи ви отак забиваєте людям баки , замість повідати -- хто розстріляв "майдан" ... ( поховали правду разом із розстріляними) ... Слава Україні ! ...
24 Серпня, 2019 11:28
Тетяна Павлівна Якщо Бог не дає ради тому, що відбувається, він допускає війну, щоб знищувати... Хотіли воювати, най воюють... тільки з жінкою з двома дітьми воювати то круто... а от з Путіним байки щодо психічних захворювань і крадіжок не проходять... тут потрібно відповідати за злочини і молдаван кегебістів Фільо і бандюг Зубиків, і судді Овсієнка А., поліцейської маніячки Муравської, мафії Кононенко, що віджимають батьківську і дідівську домівку, за знущання над батьками і братом, за смерть чоловіка задля моєї рідної землі і хати!!! Доки буде наявна злочинність поліції і управління, доти буде війна. А це не допоможе, буде - ядерна. стріляти ту брехливу шизануто-дебілкувату молдаво-українську падлоту за геноцид, репресії і мародерство… цих деградованих тварюк тільки винищувати... тут більше нічим не допоможеш.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!