У Львові розповіли деталі про 28-річну жінку, яка померла від Covid-19

12124 0
На коронавірус хворіли також родичі пацієнтки.
Фото: freepik

Фото: freepik

У Львівській обласній інфекційній лікарні від ускладнень коронавірусної хвороби померла 28-річна львів’янка. У неї було супутнє системне захворювання організму. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

Жінку до інфекційної лікарні госпіталізували 22 липня. Супутнє захворювання значно ускладнило перебіг хвороби.

Читайте також: Портрет хворого на Covid-19. Що змінилося на Львівщині

Додамо, на коронавірус хворіли також родичі пацієнтки, однак хто саме Наталія Тімко не уточнює. Її рідних вже виписали додому.

Нагадаємо, як повідомив вчора, 17 серпня, у коментарі Tvoemisto.tv керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, дівчина лікувалася довгий час разом із сім’єю. Медики, на жаль, не змогли її врятувати.

Раніше унаслідок коронавірусу помер 28-річний чоловік. Він мав супутні хвороби – цукровий діабет та ожиріння. У Стрийській центральній районній лікарні померла 20-річна студентка із діагностованим коронавірусом, утім, батьки дівчини підозрюють, що вона померла від лікарської недбалості і мала іншу хворобу. Зараз справою займаються правоохоронці. Також внаслідок коронавірусної хвороби у Жовкві померла 28-річна породілля. Її передчасно народжену дитину забрали у Львівську обласну клінічну лікарню.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!