У Львові розшукують винуватця смертельної аварії, що втік з-під варти. Оновлено

7790 0
Чоловік побився з правоохоронцями та втік з лікарні.
фото: ГУ НП у Львівській області

фото: ГУ НП у Львівській області

Уночі, 24 вересня, на вулиці Стрийській сталася аварія за участі автомобіля ВМW–530 та Mercedes-Benz Sprinter, унаслідок якої загинув пасажир BMW. Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.

За попередньою інформацією поліції, винуватцем ДТП став 22-річний водій BMW, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці його затримали, та, оскільки він також травмувався, його доправили у 8-му лікарню та тримали під вартою.

Пізніше прокуратура Львівської області повідомила, що за допомогою спільників, які побилися з поліцейськими, підозрюваному вдалося втекти з-під варти. Його оголосили у розшук. Працівники Сихівського відділу Нацполіції Львівщини розпочали досудове розслідування за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ст. 393 КК України (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти). Натомість поліцейських, які охороняли чоловіка, підозрюють у службовій недбалості.

Оновлено

Як повідомляє Zaxid.net з посиланням на прокуратуру Львівської області, станом на 11:15 25 вересня підозрюваний здався у поліцію. Йому оголосили підозру ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Запобіжного заходу чоловіку ще не обрали. Осіб, які допомогли втекти підозрюваному, ще встановлюють.

22-річний водій BMW, якого розшукує поліція. Фото: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!