У Львові Шевченківський гай запрошує школярів на літні канікули

1726 0
Щодня з 10 до 14 червня діти проводитимуть час на свіжому повітрі.
Фото: Шевченківський гай

Фото: Шевченківський гай

Музей народної архітектури та побуту ім. К. Шептицького запрошує школярів віком від 6 до 10 років на літні канікули. Щодня з 10 до 14 червня діти проводитимуть час на свіжому повітрі без ґаджетів, слухатимуть максимум цікавих історій, знайомитимуться з українськими традиціями і музеєм. Про це повідомили упресслужбі музею.

Кожен день школярів буде наповнений захопливими заняттями та цікавими розвагами:
  • майстеркласи: соломоплетіння, народна кухня, народні прикраси, гончарство, витинанки, народне будівництво, ткацтво та ін.;

  • командні завдання та народні ігри;

  • годування тваринок та догляд за ними;

  • інтерактивні розваги;

  • веселе спілкування на свіжому повітрі;

  • смачне і корисне харчування.

Читайте також: Коли у школярів Львова розпочнуться літні канікули

Вартість: 5000 грн, якщо двоє і більше дітей з однієї сім'ї - 4500 грн; діти учасників бойових дій - 4000 грн; для ранніх пташок до 1.06 (включно) - 4500 грн. Обов'язкова реєстрація за посиланням.

Тривалість: 5 днів (пн-пт), з 10:00 до 17:30.

У вартість включені вхідні квитки, супровід виховників, розважальна та етнографічна програма, витратні матеріали до майстеркласів, музейні сувеніри та щоденне харчування (2 перекуси та 1 обід). Детальніше про заходи читайте тут.

Нагадаємо, що під час воєнного стану тривалість навчального року в Україні встановлює Кабінет Міністрів України. Він визначив, що 2023/2024 навчальний рік триває до 28 червня 2024 року. Проте заклади освіти самостійно встановлюють дату завершення занять. 

_________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!