У Львові «Шувар» працюватиме попри заборону роботи ринків

9471 0
«Шувар» працюватиме, бо він забезпечує продуктами харчування більшість магазинів міста і області.
Фото: Шувар

Фото: Шувар

Згідно з рішенням обласної комісії ТЕБ і НС ринки на території міста мають бути закриті. Втім ринки ще можуть допродати свою продукцію. При цьому ринок «Шувар» не закриють. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: На Львівщині заборонили роботу ринків

«Ми вчора отримали рішення обласної комісії, де є чітка позиція — ринки закрити. Я сьогодні телефонував до головного санітарного лікаря пана Ляшка. Я пояснив, що люди завезли продукцію, її хочуть допродати. Говорять, що у Львові дійсно краща ситуація з ринками, ніж в інших містах України. Але вони ж не можуть прийняти окремі рішення по Львову. Я думаю, що рішення обласної комісії треба виконувати. Тільки як його правильно виконувати? Треба, щоб люди з розумінням до цього поставилися. Тому що це є вертикаль державна. Ми не можемо мати своє окреме рішення», – сказав Андрій Садовий.

Читайте також: Директорку ринку «Добробут» у Львові оштрафували за порушення умов карантину

Мер каже, що у Львові на ринках – порядок. «Шувар» ніхто не закриває. Він буде працювати, тому що він забезпечує продуктами харчування більшість магазинів міста і області. Стосовно інших ринків  необхідно людям якось спокійно вийти з тої ситуації. Поліція повинна з розумінням віднестися. Має бути здорова галицька мудрість», – сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, на Львівщині заборонили роботу ринків до стабілізації епідситуації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!