У Львові складатимуть кавове панно Make coffee. Not war

2928 0
Цього року свято «На каву до Львова» буде відбуватися вже ввосьме, з 18 по 21 вересня. У зв’язку з ситуацією в країні буде менше музичних виступів і концертів. Але традиційні та улюблені львів’янами і гостями міста заходи таки відбудуться. Зокрема, Кавова ВелоМИЛЯ, Кавовий ярмарок, Кавовий тур.

Значно розширено професійну складову свята «На каву до Львова». Ви зможете відвідати КаваEXPO, в якій братимуть участь провідні світові виробники обладнання та аксесуарів, побувати на п’яти офіційних національних чемпіонатах під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи), інформують організатори.

Мистецький формат «На каву до Львова» буде поєднано із соціальною складовою. Кожен, хто здійснить благодійний внесок, отримає кавову зернинку та зможе долучитися до створення величезного кавового панно Make coffee. Not war. Саме у такий простий спосіб збиратимемо кошти для закупівлі необхідних речей нашим військовим.

«Традиційно свято «На каву до Львова» тривало три дні, і збирало 100-120 тисяч кавоманів. Цього року воно прийматиме гостей чотири дні. Уявіть собі, якщо понад 100 тисяч людей відвідає фестиваль і пожертвує хоча б 1 гривню, ми зможемо зібрати чималу суму для підтримки української армії», – повідомив організатор свята Андрій Сидор.

Протягом останніх двох тижнів низка ресторанів міста вже передає на підтримку армії гривню з кожного оплаченого в закладі чеку. З радістю ресторатори відгукнулися і на пропозицію організаторів Кавового ярмарку віддати 1 гривню з кожного проданого горнятка кави. «Усі ресторатори мусять нині, у цей нелегкий для України час, об’єднатись і допомогти нашим солдатам. У своєму закладі чи на фестивалі – важливо зробити свій внесок у цю добру справу. Тільки спільними зусиллями ми переможемо», – пропонує співзасновник Львівського туристичного Альянсу Марк Зархін.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!