У Львові спецпризначенця підозрюють у сутенерстві

1410 0
Чоловік систематично не приходив на роботу і давав хабарі керівництву, аби приховати факт зловживання службовим становищем.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Львові затримали працівника Батальйону поліції особливого призначення, який займався сутенерством. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Крім цього, як з’ясувалося, спецпризначинець систематично не виходив на роботу, а щоб приховати це, давав хабар одному зі свої керівників. Їх обох затримали при передачі хабара 6,5 тисяч.

Читайте також: У Львові затримали крадіїв дощоприймачів

За фактом справи зловмисника підозрюють у порушенні за ч. 2 ст. 303 (сутенерство) та ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або надання неправомірної вигоди службовою особою). Наразі вирішують питання про запобіжний захід. 

Під час досудового розслідування також виявили ще декількох працівників, які не виходять на роботу та надають хабарі керівництву, аби приховати цей факт.

Водночас, як повідомляє прес-служба СБУ, за вимагання хабарів був затриманий капітан поліції, який організував механізм отримання неправомірної вигоди від особового складу підрозділу. Командир вимагав від підлеглих «відсоток» від заробітної плати за незаплановані «відгули».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!