У Львові стартував продаж квитків на Форум видавців

1892 0
26-й Книжковий ярмарок Book Forum відбудеться з 18 по 22 вересня.
фото: litcentr.in.ua

фото: litcentr.in.ua

Організатори 26-го «Форуму Видавців» у Львові оприлюднили вартість квитків на форум. Відвідувачі можуть придбати одноденний разовий квиток, квиток на п’ять днів, пільговий студентський, а також квиток для працівників навчальних закладів та бібліотек.

Читайте також: Як змінився львівський Форум видавців за 25 років. Історія у фото

За передплатою дешевші квитки можна купити до 8 серпня на сайті Форуму видавців. Безкоштовно потрапити на книжковий форум зможуть діти до 16 років, люди з інвалідністю І-ІІ груп, військовослужбовці строкової служби, учасники АТО та пенсіонери.

Ціни на квитки:

Одноденний квиток – 40 грн у передпродажі та 50 грн – у дні фестивалю

Квиток на п’ять днів – 70 грн у передпродажі та 100 грн – у дні фестивалю

Для студентів ціна одноденного квитка становитиме 20 грн у передпродажі та 30 грн – у дні фестивалю, а п’ятиденного – 50 та 70 відповідно.

Для працівників закладів культури, шкіл і вишів, бібліотек та музеїі ціна одноденного квитка становитиме 30 грн, а п’ятиденного – 50 грн у передпродажі та 70 грн – у дні фестивалю.

Читайте також: Президентка «Форум Видавців» Олександра Коваль стала директоркою Інституту книги

Нагадаємо, цього року 26-й Книжковий ярмарок Book Forum відбудеться з 18 по 22 вересня. Фокусною темою стане  «Відшукування причетного», як пошук спільної мови, зв’язку між поколіннями та співпричетність до явищ у світі й відповідальність перед майбутнім, перед громадою і перед власним сумлінням. 

Програма міститиме 16 тематичних кластерів, а серед запрошених авторів – Сергій Жадан, Оксана Забужко, Андрій Любка, Юрій Андрухович, Андрій Курков, Лариса Денисенко, Галина Ткачук, Ірина Славінська,​ ​Тарас Прохасько, Андрій Кокотюха, Ірен Роздобутько, Катерина Калитко, Мирослав Лаюк, Мар’яна Савка, Юрій Винничук та інші. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!