У Львові страйкують медики

26565 1
Страйкувальники вимагають забезпечення стовідсоткового фінансування виплати заробітної плати та додаткових законних виплат.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Сьоогодні, 13 вересня, у Львові страйкують працівники КП ЛОР Центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф.

Піший похід протестувальників розпочався близько 9:00 години з вул. Миколайчука, 9, на вул. Пилипа Орлика. До колони планують приєднатися працівники й інших медичних закладів. Як розповіла Tvoemisto.tv відповідальна за прес-сектор Управління патрульної служби міста Львова Катерина Рибій, за маршрутом руху протестувальників ускладнений рух. Значних заторів немає, однак наразі краще оминати цю ділянку дороги. 

Фото: Варта 1

У Центрі екстреної медичної допомоги і медицини катастроф повідомили, що попри страйк медичний заклад працює у звичайному режимі.

Основні вимоги страйкарів до Львівської обласної ради, яка є власником і засновником медичних закладів – забезпечення стовідсоткового фінансування виплати заробітної плати та додаткових законних виплат, забезпечення рухомим складом, а саме автомобілями, реанімобілями, тощо.

Як повідомляли у соцмережах напередодні, до протесту мали долучитися працівники ОХМАТДИТу та перинатального центру. Проте головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні ОХМАТДИТ Мар’яна Возниця повідомила Tvoemisto.tv, що на рівні адміністрації заклад не долучався до протесту.

А працівники перинатального центру таки доєдналися до протесту.

Читайте також: Персонал «швидкої» у Львові скаржиться на жахливі умови праці. Фото

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
15 Вересня, 2016 22:11
Назар Я пропрацював 5 років в поліклініці в центрі міста . Фінансування ніяке!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!