У Львові студент, який прилетів з Китаю, попросив госпіталізувати його

2962 0
Медики спостерігають за ним.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

У Львівській обласній інфекційній лікарні перебуває студент, який повернувся з навчання у Китаї. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник директора лабораторного центру МОЗ у Львівській області Олег Когут.

За словами Олега Когута, студент звернувся до лікарні учора. Його госпіталізували та спостерігають за ним.

«Але симптоматика не відповідає тій, що описують при новому коронавірусі. Температури у нього немає. Швидше за все, це просто застудне захворювання», – говорить Олег Когут.

Читайте також: МОЗ видало рекомендації щодо нового коронавірусу

Він додає, що студентові зробили аналізи і штамів грипу в організмі не виявили.

Нагадаємо, учора у Центрі громадського здоров'я України спростували інформацію, поширену деякими ЗМІ про те, що новий китайський коронавірус зафіксований у Києві.

Додамо, коронавірусна інфекція – вірусне захворювання з групи ГРВІ, що характеризується ураженням верхніх відділів дихальних шляхів та незначно вираженою інтоксикацією із доброякісним прогнозом за виключенням особливих варіантів. У природі існує багато різновидів коронавірусів. Частота ГРВІ коронавірусного походження коливається від 4,5 до 10 % від усіх ГРВІ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!