У Львові створили перший мобільний спортивний додаток

2259 0
В майбутньому в додатку з’явиться інформація й про фітнес-центри, спортзали та спортмайданчики.
Фото: konkurent.in.ua

Фото: konkurent.in.ua

У Львові розробили перший спортивний безкоштовний додаток «Львів Спортивний». Його презентували сьогодні, 17 жовтня.

Читайте також: Поліція Львова запустила мобільний додаток My Pol

У додатку зібрали всю інформацію про спортивні гуртки, кубки, клуби, секції та події у Львові. Він доступний для користувачів App Store та Play Market. Спортивні гуртки та секції можна шукати за видами спорту та розташуванням. Шукати спортивні гуртки та секції можна за розташуванням та видом спорту. В майбутньому в додатку з’явиться інформація й про фітнес-центри, спортзали та спортмайданчики.

«Цю платформу створили спеціально для Львова. Ми вирішили розпочати з цього міста, оцифрувати всю його спортивну складову. В майбутньому платформа міститиме як івент-менеджмент (повну автоматизацію спортивних подій: реєстрацію, проведення, скоринг, відеотрансляції тощо), так і студіо-менеджмент (платформу для ведення своїх студій, гуртків, їх розклад, учасники)», – розповів сервісний інженер американської компанії Uventex Вадим Рудь.

Читайте також: У Львові запустили безкоштовний мобільний додаток гарячої лінії міста

Додаток розробила американська компанія Uventex. Вона ж взяла на себе витрати за розробку, тож кошти з міського бюджету не використовували.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!